Touringcars

Ga je een dagje uit organiseren? Er zijn verschillende opties voor vervoer. Voor zowel grote als kleine groepen kan het voordelig zijn om met een touringcar te reizen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een busmaatschappij in jouw omgeving.

Soorten touringcars

Midi-touringcar

Reis in luxe. Ideaal voor kleine groepen van 24 personen.

Touringcar

Comfortabel reizen met een groep van ongeveer 54 personen.

Dubbeldekker

Ideaal voor grote groepen van ongeveer 85 á 90 personen.

Rolstoeltouringcar

Touringcar inclusief lift met plaats voor ongeveer 5 rolstoelen.

Veel gestelde vragen

Er is geen vaste prijs voor het huren van een touringcar. Afhankelijk van de reisduur, reisafstand en groepsgrootte kan een busmaatschappij een goede offerte sturen. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.

Er zijn touringcars voor kleine groepen met zitplaatsen voor 17-, 21- of 27-personen. Voor groepen van 50 en 60 personen zijn er ook touringcars. Een dubbeldekker heeft zitplaatsen voor 85 á 90 personen.

Bijna iedere touringcar beschikt over een toilet. Vraag dit altijd goed na bij de busmaatschappij. De toilet in een touringcar is altijd voor nood. Bij een lange reis wordt er vaak rekening gehouden met een tussenstop.

Catering is niet standaard inbegrepen bij de reis. Vraag bij de busmaatschappij welke mogelijkheden zij voor catering bieden.